Louis Vuittons handväska Atlantis: en mångsidig och elegant semesterkompis

Slouchy och mångsidig - två ord som väl beskriver Louis Vuittons nya handväska för den kommande semestersäsongen, Atlantis. Väskan är inspirerad av en rustik shoppingväska och tar funktionaliteten ett steg längre, så att den kan stylas på olika sätt samtidigt som den är mjuk och bekväm att ta på.
 
Öppningarna i handtagen på vardera sidan av väskan är smart integrerade i själva handtagen och förvandlar Louis Vuittons Atlantis till en enda handväska för en extra touch av chic. Atlantis kan också bäras traditionellt med de dubbla handtagen, eller enkelt hängande över kroppen med den medföljande axelremmen.
 
Atlantis är en del av #LVCruise-kollektionen och finns i två storlekar: 17 cm x 17 cm Atlantis BB (SGD 4050) har en justerbar, avtagbar axelrem i kedja och läder för enkel användning över kroppen, medan 34 cm x 34 cm Atlantis (SGD 4400) levereras med en kort läderrem som gör att väskan enkelt kan bäras på axeln.
 
Oavsett vilken storlek du väljer är Atlantis BB och Atlantis GM märkta med LV:s namnskylt. Du kan välja att få dina initialer präglade eller låta dem vara som de är för en personlig touch. Om du är ute efter en smidig och mångsidig Louis Vuitton väska är Atlantis definitivt värd din tid.
Posted in Default Category on November 23 2023 at 03:17 PM

Comments (0)

No login