Louis Vuittons sommarkapselkollektion 2024: En ny tolkning av den klassiska rutiga mönstret

Förutom att lansera sina säsongsmässiga väsksamlingar, presenterar Louis Vuitton varje år en sommarkapselkollektion som är mycket uppskattad av samlare. Dessa stilar är vanligtvis mer lämpliga för sommarbruk och har en mer avslappnad stil. Louis Vuitton har alltid varit skickliga på att injicera nytt liv i populära klassiker genom att lansera tematiska kapselkollektioner i begränsad upplaga, och under de senaste åren har dessa kollektioner varit oerhört populära bland samlare.
 
Varje år får dessa välbekanta LV väskor en nytolkning som väcker stor uppmärksamhet och stimulerar efterfrågan. Lojala fans är villiga att gå tillbaka och köpa sina älskade stilar om och om igen, vilket gör dessa kollektioner till samlarnas dröm. Och i år är inget undantag - Louis Vuittons sommarkapselkollektion 2024 har redan lanserats och förväntas bli en stor hit bland fansen.
 
Klassisk ny tolkning: Sommarfest med Damier-mönstret
I tidigare sommarkollektioner har Louis Vuitton främst använt sitt ikoniska Monogram-tryck och lanserat ljusa nya färgtoner samt förstorat LV-logotyptryck. Men i år är det Damier-mönstrets tur att vara huvudrollen.
 
Faktum är att Damier-mönstret har en ännu äldre historia än det välkända Monogram-kanvasset och kan spåras tillbaka till 1888, då det skapades för att bekämpa den omfattande piratkopieringen av varumärkets randiga canvas. I varumärkets tidiga dagar användes Damier-mönstret ofta på resväska i hårt material och nu återfinns det på olika modeartiklar som handväskor, accessoarer och skor.
 
Louis Vuittons Damierlicious-kollektion ger en helt ny tolkning av denna klassiker genom att förstora Damier-mönstret och blanda det med en palett av mjuka sommarfärger.
 
Damierlicious-kollektionen
Damierlicious-trycket kombinerar fyra mjuka nyanser av Damier Giant-canvas med naturligt nötläder och appliceras på olika klassiska väskor som Alma BB, OnTheGo MM och Neverfull. Kollektionen erbjuder två färgscheman, en dominerad av blå och gröna toner och en annan som kombinerar rosa, orange och gula toner.
 
Det finns också många överraskningar när det gäller detaljerna; till exempel har Alma BB:s innerficka en miniatyrversion av det färgglada Damierlicious-trycket, och den avtagbara dragkedjeplånboken som följer med Neverfull har också samma design. För mer information, besök @ billigavaskor.
Posted in Default Category on May 11 2024 at 10:00 AM

Comments (0)

No login